Reactie plaatsen

Reacties

Gerard
5 maanden geleden

De bootcamptraining is iedere keer varierend en leuk opgezet.De oefening en lichaamshouding wordt goed in de gaten gehouden.Een duidelijke en eenvoudige aanmelding kan per app.Geen moeilijke inschrijfsystemen en duidelijke afspraken.

Daan Kerssies
5 maanden geleden

Een goede opbouw met de juiste bootcampoefeningen met veel variatie.Een goede locatie met veel variatie.De ene keer gebruik je materialen, de ander keer gebruik je je eigen lichaamsgewicht.Een goede instructie en begeleiding is aanwezig door Marcel en Wytze.MWbootcamp.
Aanrader.

T.S
7 maanden geleden

Bootcamp wordt gegeven op goede locatie met veel variatie.Aanrader.Geode oefeningen met begeleiding

Jan
7 maanden geleden

Een leuke en uitdagende manier van sporten.Alle spier groepen worden aangepakt en iedereen kan trainen op zijn eigen niveau.De leden zijn enthousiast en iedereen heeft respect voor elkaar van beginner tot gevordene.

Peter
7 maanden geleden

De trainingen zijn varierend en goed samengesteld.Pittige workouts en elke keer een andere training.
Een goede uitleg bij elke les en iedereen wordt duidelijk uitgelegd hoe de oefeningen goed moeten worden uitgevoerd.Betaalbare trainingen op een goede locatie.Leuk voor evt bedrijven of teambuilding binnen een vereniging.
Top.

Anita
10 maanden geleden

MW Bootcamp maakt voor mij sporten erg leuk! Wat ik er fijn aan vind is dat je op je eigen niveau én toch in een groep probeert je grens op te zoeken en deze te verleggen. Lekker in de buitenlucht met afwisselende trainingen. Goede begeleiding die ook motiveert om er toch nog wat meer uit te halen!

Merel de Jong
10 maanden geleden

Zeer goede begeleiding en de volgende dag GEGARANDEERD spierpijn..!! ;-)

Manon
10 maanden geleden

Superleuke, motiverende trainingen, heerlijk in de buitenlucht op een geweldige locatie! Zeer professionele begeleiding door Marcel en Wytze voor ieder niveau, echt een aanrader!

Trijntje
10 maanden geleden

Super leuke trainingen, goed advies door de beide heren en erg gezellig. Dus wees sportief en doe mee.